Mustikkapaistos

Sekoita 1 tl leivinjauhe 1½ dl jauhoihin ja sekoita paistospohjan ainekset (1 dl ruishiutaleita, 1 dl fariinisokeria, 1 dl voisulaa, muna) keskenään taikinaksi.

Painele taikina jauhotetuin käsin voidellun ja ruishiutaleilla leivitetyn vuoan pohjalle.

Levitä päälle mustikat (3 dl). Sekoita muruseos (½dl voisulaa, 1 dl fariinisokeria, 2 dl ruishiutaleita) ja ripottele seos mustikoiden päälle.

Paista 200 asteessa alatasolla n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Jonayla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Erikoisvehnäjauho, Pouta, 1dl449g1617kcal53.9g318.9g9.4g0g
Leivinjauhe 2.2g3.9kcal0.1g0.8g0g0g
Ruishiutaleet, Myllyn paras (1dl=40g)539g1644kcal52.3g330.4g10.8g78.2g
Fariinisokeri786g3191kcal0g785.2g0g0g
Voi 674g4887kcal8g2.7g547.7g0g
Muna, annos 60g270g236kcal20.4g2.3g16.3g0g
Mustikka metsä- 809g356kcal4g51.7g4.9g26.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7056g23870kcal277.4g2984g1178.2g209.8g
Valittu annoskoko3528g11935kcal138.7g1492g589.1g104.9g
Annoskoko puolitettuna1764g5968kcal69.4g746g294.6g52.5g
Arvot/100g100g338kcal3.9g42.3g16.7g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300592