Punainen kanakastike

Pannun kuumenemaan öljyn kanssa.

Paista kanafilepalaset kypsiksi.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää Wokkivihannekset.

Paista 5-10 minuuttia.

Lämmitä desi vettä vedenkeittimessä tai mikrossa.

Seikoita siinä kanaliemikuutio ja kaada se soppaan.

Lisää samalla paseerattu tomaatti.

Tämän vaiheen voi jättää pois, mutta lisää juustoraaste.

Se sakeuttaa ja makustaa kastiketta.

Anna muhia pikkulämmöllä ainakin vartti.

Tarjoile riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan fileesuikaleet (Kariniemen), annos 250g934g1027kcal214.8g0g16.8g0g
Valkopippuri, annos 1g5.6g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g21g58kcal4.1g1g4.1g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 187g0kcal0g0g0g0g
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g934g280kcal9.3g56g1.9g0g
Wok-vihannessekoitua Pirkka 450g840g277kcal23.5g45.4g0.8g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl47g420kcal0g0g46.7g0g
Minimaissi (pienet maissintähkät, Pirkka Aasia) (Pirkka), annos 225g420g67kcal8.4g5.9g0.8g0g
Juustoraaste emmental punaleima140g546kcal40.6g0g42g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7056g5352kcal601.4g216.6g226.2g0.4g
Valittu annoskoko3528g2676kcal300.7g108.3g113.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna1764g1338kcal150.4g54.2g56.6g0.1g
Arvot/100g100g76kcal8.5g3.1g3.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334953