Uuniperunantäyte sieni-katkarapu

Kuullota sienet ja sipuli kattilassa, lisää tuorejuusto ja yrtit ja anna hautua 10 min. Lisää viimeiseksi kermaviili ennen tarjoilua uuniperunan kyljessä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu1201g3604kcal49.3g48.1g360.4g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 901g578kcal28.8g43.4g31.5g0.1g
Katkarapu 481g329kcal69.4g0g5.3g0g
Sieni-sipulihakkelus 601g161kcal9g16.8g2.6g16g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 12g8.4kcal0.2g1.4g0.2g0.5g
Selleri, annos 50g300g42kcal3g9g0g0g
Tilli mauste14g2.3kcal0.2g0.1g0.1g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g18g31kcal1.4g5.8g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7056g9511kcal322.6g249.2g800.4g33.2g
Valittu annoskoko3528g4756kcal161.3g124.6g400.2g16.6g
Annoskoko puolitettuna1764g2378kcal80.7g62.3g200.1g8.3g
Arvot/100g100g135kcal4.6g3.5g11.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96636