Valkopapukeitto

Kuumenna sipulit, purjot, valkosiouli, öljy ja hiukan vettä pannussa.

Kuullota 5min.

Kiehauta kasvisliemi ja kaada vihanneksille.

Lisää pari laakerinlehteä ja persilja.

Mausta korianterin siemenillä.

Anna kiehua 15min.

Lisää pavut ja keitä 3-4min miedolla lämmöllä.

Poista liedeltä, anna hiukan jäähtyä.

Poista laakerinlehdet ja soseuta keitto.

Koristele ruohosipulilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Inez59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 16g4.7kcal0.2g0.7g0g0.3g
Purjosipuli 56g13kcal1g1.4g0.1g1.2g
Valkosipuli 2.3g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Oliiviöljy 2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Kasvisliemikuutio 3.1g9kcal0.3g0.4g0.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 141g0kcal0g0g0g0g
Papu valkoinen, keitetty 113g121kcal9.5g15.8g0.4g7.9g
Persilja 14g3.9kcal0.2g0.2g0g1.1g
Ruohosipuli 5.6g1.3kcal0.1g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana706g362kcal23g38g8g21.2g
Valittu annoskoko353g181kcal11.5g19g4g10.6g
Annoskoko puolitettuna177g90kcal5.8g9.5g2g5.3g
Arvot/100g100g51kcal3.3g5.4g1.1g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135910