Juustoinen kesäkurpitsakeitto

Jos haluat keitosta vaaleaa, kuori kesäkurpitsat.

Pilko kurpitsa pienemmäksi ja kuullota hiukan öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää mukaan vesi sekä liemikuutiot ja anna kiehua noin 15 minuuttia.

Soseuta seos tasaiseksi ja tarkista suola.

Lisää sen jälkeen viipaloitu juusto ja keitä, kunnes juusto on sulanut.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 186g34kcal1g4.6g0.7g1.3g
Maggi vähärasvainen kasvisliemikuutio12g26kcal0.9g3.1g0.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 84g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g70g197kcal13.3g0g15.5g0g
Seesamöljy, kylmäpuristettu1.4g13kcal0g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana707g538kcal30.4g15.4g37g2.6g
Valittu annoskoko353g269kcal15.2g7.7g18.5g1.3g
Annoskoko puolitettuna177g134kcal7.6g3.9g9.3g0.7g
Arvot/100g100g76kcal4.3g2.2g5.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=302965