Ruislesepizzapohja

Hiiva veteen ja muut aineet perään, vaivaa kunnes ei enää tartu(lisää jauhoa/lesettä tarpeen mukaan) ja anna kohota 40 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Maialine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva, annos 11g4.8g17kcal2.2g1.9g0.3g0g
Vehnäjauho (Sunnuntai), annos 65g131g458kcal15.7g92.8g2.7g3.9g
Ruislese (Elovena plus), annos 20g87g157kcal13.1g18.3g3.7g38.4g
Rypsiöljy rainbow22g196kcal0g0g21.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 109g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana707g1656kcal62g226g57g84.6g
Valittu annoskoko354g828kcal31g113g28.5g42.3g
Annoskoko puolitettuna177g414kcal15.5g56.5g14.3g21.2g
Arvot/100g100g234kcal8.8g32g8.1g12g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127330