Kaalilaatikko

Keitä pilkottu kaali.

Paista jauheliha.

Riisi astian pohjalle.

Sekoita kaali ja jauheliha, lisää seokseen mustapippuria ja suolaa.

Voi pinnalle. 200 astetta ja 50 min, uunin alimmalla tasolla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 404 grammaa

Jolipepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali219g46kcal2.6g7.4g0.4g4.6g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1g0g0.4g
Siirappi 13g40kcal0g9.7g0g0g
Riisi puuroutuva 9g32kcal0.6g7g0.1g0.2g
Voi 3.1g22kcal0g0g2.5g0g
Jauheliha, sika-nauta 88g194kcal15.3g0g14.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana707g679kcal37.6g50.2g35.8g10.4g
Valittu annoskoko354g339kcal18.8g25.1g17.9g5.2g
Annoskoko puolitettuna177g170kcal9.4g12.6g9g2.6g
Arvot/100g100g96kcal5.3g7.1g5.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301590