Kauralesesämpylät

Lämmitä vesi 40 asteiseksi ja lisää kauraleseet , hiiva, suola ja öljy.

Alusta lopuksi taikinaan muut jauhot.

Kohota noin 30 minuutia.

Leivo taikinasta 12 sämpylää.

Kohota uudelleen liinan alla . Paista 225 asteessa noin 10 minuutia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Paivi6250
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kauralese myllyn paras 1dl=50g29g93kcal5.2g13.2g2.2g4.8g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl146g509kcal20.4g93.1g4.5g8g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g29g90kcal4.9g15.7g0.8g3.8g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 146g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl2.9g26kcal0g0g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana707g1437kcal61g244g20.8g33.2g
Valittu annoskoko354g719kcal30.5g122g10.4g16.6g
Annoskoko puolitettuna177g359kcal15.3g61g5.2g8.3g
Arvot/100g100g203kcal8.6g34.5g2.9g4.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336910