Mupuisen Kalapata

Suikaloi porkkana ohuiksi tikuiksi ja purjo ohuiksi viipaleiksi.

Kuumenna öljy padassa ja kiehauta kasvikset öljyssä.

Lisää vesi ja tomaattimurska ja anna kiehua 10 minuuttia.

Paloittele kala pieniksi kuutioiksi ja lisää se sulatejuuston kanssa pataan.

Mausta suolalla ja timjamilla ja anna hautua kannen alla 10 minuuttia.

Pataa voi muokata lisäämällä muitakin kasviksia, kuten perunaa, selleriä, paprikaa ja pataa voi keventää jättämällä öljyn pois ja vaihtamalla sulatejuuston kevyempään.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Mupuinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 44g10kcal0.8g1g0.1g0.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g44g12kcal0.3g2.6g0.1g1.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.9g35kcal0g0g3.9g0g
Tomaattimurska 29g8.6kcal0.2g1.5g0.1g0.6g
Vesi58g0kcal0g0g0g0g
Seiti pakaste 117g90kcal20.5g0g0.8g0g
Kevyt sulatejuusto 10% (Pirkka), annos 15g58g93kcal10.5g0g5.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana707g500kcal64.6g10.2g21.6g5.2g
Valittu annoskoko354g250kcal32.3g5.1g10.8g2.6g
Annoskoko puolitettuna177g125kcal16.2g2.6g5.4g1.3g
Arvot/100g100g71kcal9.1g1.4g3.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=69895