Kalakeitto

Kuutioi sipuli ja kuori ja pilko perunat.

Laita voi ison kattilan pohjalle ja anna hetken sulaa.

Varo ettei pala! Kuullota sipulia voissa pieni hetki ja lisää vesi ja fondi.

Anna kiehahtaa ja lisää perunat.

Anna kiehua miedolla lämmöllä viitisen minuuttia.

Lisää seiti (annospalat kannattaa kuutioida....

:D ) ja maalaiskasvikset ja anna keiton kiehua kunnes perunat tuntuvat kypsiltä.

Lisää maito ja kiehauta.

Mausteita voi laittaa maun mukaan, itse lisäsin lime-pippuria.

:)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 505 grammaa

Mamsikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 111g34kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Peruna, vanha, kuorittu 727g554kcal13.7g112.7g1.5g7.3g
Seiti pakaste 420g326kcal73.8g0g2.9g0g
Voi 15g112kcal0.2g0.1g12.5g0g
Fond du chef fish (Knorr), annos 28g39g51kcal1.8g8.6g1g0.8g
Vesi, vesijohtovesi 1821g0kcal0g0g0g0g
Maalaiskasvikset, porkkana, papu, keltainen porkkana, palste (Apetit), annos 70g186g75kcal1.7g11.6g0.4g5.2g
Arki kevytmaitojuoma (Valio), annos 150g214g97kcal6.4g10.3g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7070g2494kcal198g297.2g43.4g30.4g
Valittu annoskoko3535g1247kcal99g148.6g21.7g15.2g
Annoskoko puolitettuna1768g623kcal49.5g74.3g10.9g7.6g
Arvot/100g100g35kcal2.8g4.2g0.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=405442