Tomaattikalkkunapasta

Kuullota pilkottu sipuli öljyssä, lisää kuutioitu kalkkuna ja tomaattimurska.

Anna kiehahtaa 10min ja lisää mausteet.

Keitä pasta, kaada kastike pastan sekaan ja tarjoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunan fileerulla (maustamaton) (Rainbow), annos 100g801g608kcal128.1g11.2g5.6g3.2g
Tomaattimurska 801g235kcal4.5g42.4g1.6g15.2g
Sokeri 16g65kcal0g16g0g0g
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 1601g1699kcal63.9g310.3g14.2g27.9g
Sipuli (kuorittu)220g59kcal2.9g10.6g0.4g3.7g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow30g78kcal3g3g6g0.5g
Mustapippuri 12g34kcal1.3g4.6g0.4g3.2g
Rypsiöljy 56g496kcal0g0g56g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7072g6547kcal407.4g796.2g168.4g107.4g
Valittu annoskoko3536g3274kcal203.7g398.1g84.2g53.7g
Annoskoko puolitettuna1768g1637kcal101.9g199.1g42.1g26.9g
Arvot/100g100g93kcal5.8g11.3g2.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267240