Porkkanainen jauhelihakastike

Raasta kuoritut porkkanat ja pilko sipuli.

Ruskista jauheliha.

Lisää porkkanaraaste ja sipuli.

Anna niiden kuullottua.

Kaada pannulle pastakastike.

Huuhdo purkki vedellä ja lisää pannulle.

Lisää suola.

Kuutio tomaatit.

Lisää tomaatit ja ruokakerma.

Kuumenna ja koristele persiljalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha899g1493kcal170.9g0g89.9g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g450g126kcal2.7g26.8g0.9g11.2g
Sipuli (kuorittu)112g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Pastakastike toscana (Rainbow), annos 420g944g519kcal14.2g61.4g23.6g0g
Vesi225g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g6.7g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g450g91kcal2.7g17.1g1.3g6.3g
Creme bonjour ruokakerma pippuri (Unilever finland oy), annos 100g450g765kcal11.2g27g67.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7074g6049kcal406.4g275.4g366.8g38.8g
Valittu annoskoko3537g3025kcal203.2g137.7g183.4g19.4g
Annoskoko puolitettuna1769g1512kcal101.6g68.9g91.7g9.7g
Arvot/100g100g86kcal5.7g3.9g5.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266348