Hernekeitto

Huuhtele ja liuota herneitä vuorokauden.

Keitä herneet 2,5-3 litrassa vettä, sekaan jauheliha ja pekoni paloiteltuna.

Ainakin pari tuntia pitää keittää.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Iiris77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 50g151kcal9g24.2g0.5g5.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha40g66kcal7.6g0g4g0g
Amerikan Pekoni filee, HK14g22kcal2.9g0g12.6g0g
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana708g480kcal39g48.4g34.2g10.6g
Valittu annoskoko354g240kcal19.5g24.2g17.1g5.3g
Annoskoko puolitettuna177g120kcal9.8g12.1g8.6g2.7g
Arvot/100g100g68kcal5.5g6.8g4.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=202917