Sipuli-paprika-tomaattipaistos(m)

Käsittele kasvikset.

Paista rypsiöljyssä ensin sipuli ja paprika.

Lisää puolitetut kirsikkatomaatit.

Mausta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen51g13kcal0.5g2.4g0.2g1g
Paprika keltainen 51g15kcal0.5g2.6g0.1g1g
Sipuli (käsittelemätön)140g38kcal1.8g6.7g0.3g2.4g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)96g19kcal0.6g3.4g0.3g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g11g102kcal0g0g11.3g0g
Suola, annos 3g2.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.5g4.2kcal0.2g0.6g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana708g384kcal7.2g31.4g24.4g9.6g
Valittu annoskoko354g192kcal3.6g15.7g12.2g4.8g
Annoskoko puolitettuna177g96kcal1.8g7.9g6.1g2.4g
Arvot/100g100g54kcal1g4.4g3.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=447174