Pizzapohja ilman munaa

Ohje alunperin karppaus.

Infon sivulta.

Olen pikkuisen muuttanut sitä.

Sekoita psyllium, hiiva ja vesi, anna turvota.

Lisää muut aineet ja vaivaa.

Levitä pellille ja anna kohota lämpiävässä uunissa jonkin aikaa.

Täytä ja paista 225* vartin verran.

Pohja jää melko pehmeäksi, sormin syöminen ei onnistu.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi225g0kcal0g0g0g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g7.5g4.1kcal0.4g0.2g0.1g7.5g
Kuivahiiva, annos 11g3.7g14kcal1.7g1.5g0.2g0g
Soijajauhot, Soyolk34g135kcal13.2g5.4g6.8g4.1g
Vehnälese 30g68kcal4g4.6g1.4g11.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl32g284kcal0g0g31.5g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 23g152kcal6g1.6g13g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana708g1312kcal50.6g26.6g106g51.4g
Valittu annoskoko354g656kcal25.3g13.3g53g25.7g
Annoskoko puolitettuna177g328kcal12.7g6.7g26.5g12.9g
Arvot/100g100g185kcal7.1g3.8g15g7.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=212362