Juustokala paprika+sipuli (karppi)

Sipulisilppu ja paprikat vuuan pohjalle.

Päälle kalat+ mausteita oman maun mukaan.

Keskenään sekoitetut kerma + kermaviili ja juustoraaste kipataan päällimmäiseksi ja paistetaan 200 asteessa kolme varttia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 567 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g42g150kcal11.7g0.8g11.3g0g
Paprikasekoitus Pirkka 300 g125g28kcal1.3g5.6g0g2.5g
Sipuli (kuorittu)42g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Seiti fileitä Findus83g58kcal13.3g0g0.3g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g21g71kcal0.4g0.6g7.5g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g42g33kcal1.1g1.7g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana709g703kcal56.6g21.4g43.4g6.4g
Valittu annoskoko354g352kcal28.3g10.7g21.7g3.2g
Annoskoko puolitettuna177g176kcal14.2g5.4g10.9g1.6g
Arvot/100g100g99kcal8g3g6.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=123168