Kukkakaaligratiini

2 kpl kukkakaalia (yht. 900 g)
1 dl vettä
1 prk Kavli kevyt kinkkusulatejuusto 3 %
1 tl suolaa
1/2 tl valkopippuria
1/2 tl muskottipähkinää
3 viipaletta Ingman Aamuinen juustoa 11 %

Höyrytä kukkakaalipaloja n. 15 min (voit myös keittää n. 10 min).

Valmista kastike eli lisää kiehuvaan veteen kinkkusulatejuusto ja mausteet, anna hautua kunnes juusto on sulanut.

Laita kukkakaalinkukinnot vuokaan, kaada kastike päälle.

Lisää päällimmäiseksi pilkotut juustoviipaleet.

Kypsennä paistosta uunissa 200 asteessa noin 20-30 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aamuinen sulatejuusto (Ingman 11%)17g34kcal3.9g0.3g1.9g0g
Kavli Kevytjuusto Kinkku 3%56g62kcal10.1g1.7g1.7g0g
Vesi28g0kcal0g0g0g0g
Kukkakaali253g50kcal4.6g5.6g0.5g5.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana709g290kcal37.2g15.2g8.2g11.6g
Valittu annoskoko354g145kcal18.6g7.6g4.1g5.8g
Annoskoko puolitettuna177g73kcal9.3g3.8g2.1g2.9g
Arvot/100g100g41kcal5.2g2.1g1.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=23837