BATAATTIPARSAKEITTO 2

- Lisää veteen 1 liha- tai kasvisliemikuutio
- keitä bataatti, purjo ja parsa kypsäksi.

- kaada suurin osa keitinliemestä toiseen astiaan myöhempää käyttö varten
- soseuta kasvikset ja lisää lientä niin että soseesta tulee keittoa.

- Lisää creme bonjour ja sitruunan mehu
- mausta pippurilla ja suolalla

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 405 grammaa

Gauisus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, keitetty, kuorittu61g40kcal1.2g8.6g0g1.5g
Parsakaali, keitetty, suolaa 79g27kcal3.6g1.5g0.2g2g
Vesi, vesijohtovesi 175g0kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 2.9g0.6kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g37g102kcal6.9g0g8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana709g341kcal23.4g20.2g16.4g7g
Valittu annoskoko354g170kcal11.7g10.1g8.2g3.5g
Annoskoko puolitettuna177g85kcal5.9g5.1g4.1g1.8g
Arvot/100g100g48kcal3.3g2.9g2.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=263583