Macaroni alla carbonara e broccoli

Keitä makaronit ja parsakaalit suolatussa vedessä.

Paista suikaloitu kinkku ja silputtu valkosipuli öljyssä.

Riko kananmunan rakenne ja yhdistä (puolet) kerman kanssa.

Sekoita pasta kinkkusuikaleiden joukkoon, lisää muna-kerma kuumaan seokseen ja tarjoile parsakaalien kera.

(Parsakaalitkin voi seata halutessaan.)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 62g203kcal6.3g41.1g0.7g2.1g
Keittokinkku ohuen ohut (Snellman), annos 10g68g71kcal12.8g0.3g2g0g
Oliiviöljy 4.5g40kcal0g0g4.5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.9g4.1kcal0.3g0.6g0g0.1g
Ruoka 5%, rypsiöljystä (Valio), annos 250g70g56kcal1.1g4.7g3.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 34g42kcal3.7g0.1g3g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl113g34kcal5.2g2.1g0.3g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana709g899kcal58.8g97.8g28g8g
Valittu annoskoko354g450kcal29.4g48.9g14g4g
Annoskoko puolitettuna177g225kcal14.7g24.5g7g2g
Arvot/100g100g127kcal8.3g13.8g4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=319180