Jauhelihavuoka

Ruskista ja mausta jauheliha.

Lado vuokaan ensin kesäkurpitsaa siivuina ja päälle sipulirenkaita.

Ripaus suolaa ja mausteita.

Seuraavaksi jauhelihaa ja espanjalaisia vihanneksia.

Näiden päälle uusi kerros kesäkurpitsaa ja sipulia, jauhelihaa ja vihanneksia.

Paista uunissa noin 200C 20-30 min

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Helkkyli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha113g187kcal21.4g0g11.2g0g
Kesäkurpitsa zucchini 84g15kcal0.5g2.1g0.3g0.6g
espanjalaiset vihannekset (Findus), annos 400g113g45kcal1.7g5.1g2.2g2.8g
Sipuli 45g14kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana709g521kcal48.4g18.8g27.6g8.4g
Valittu annoskoko354g261kcal24.2g9.4g13.8g4.2g
Annoskoko puolitettuna177g130kcal12.1g4.7g6.9g2.1g
Arvot/100g100g74kcal6.8g2.7g3.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343262