Katkarapu Tikka Masala

Kuullota sipuli öljyssä.

Lisää currytahna, inkivääri ja valkosipuli.

Anna paistua kaksi minuuttia.

Lisää tomaattipyre ja kookosmaito.

Hauduta viisi minuuttia.

Katkaravut sekaan ja lämmittele hetki.

Tarjoile heti riisipedillä (Basmati).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Kea
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 10g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl50g451kcal0g0g50.1g0g
Inkivääri, tuore, silputtu50g40kcal0.9g8.9g0.4g1g
Currytahna punainen100g261kcal2.1g9.1g24.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g54g56kcal4.2g8.7g0.3g1.1g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g134g128kcal5.6g22.7g0.3g6.6g
Kookosmaito, Wok´n Roll 400g1337g2340kcal20.1g33.4g234g0g
Katkarapu 1805g1235kcal260.7g0g19.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7080g9027kcal587.4g166.6g658.2g17.8g
Valittu annoskoko3540g4514kcal293.7g83.3g329.1g8.9g
Annoskoko puolitettuna1770g2257kcal146.9g41.7g164.6g4.5g
Arvot/100g100g128kcal8.3g2.4g9.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300666