Turskakeitto

Laita turkapalat, kalaliemikuutio ja vesi kattilaan, kuumenna kiehuvaksi ja kuori vaahto.

Lisää peruna-keittojuurekset, palsternakka ja pippurit, keitä 10min.

Tarkista maku

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Dinivian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Turska 480g367kcal82.9g0g3.4g0g
Peruna-keittojuurekset (Pirkka), annos 750g1201g781kcal20.4g144.1g0g0g
Palsternakka 240g153kcal1.2g28.3g1g10.8g
Kalaliemikuutio 18g54kcal1.8g6g2.5g0.2g
Vesi1601g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 3.2g9kcal0.3g1.4g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7088g2726kcal213.2g359.6g14g23.6g
Valittu annoskoko3544g1363kcal106.6g179.8g7g11.8g
Annoskoko puolitettuna1772g681kcal53.3g89.9g3.5g5.9g
Arvot/100g100g39kcal3g5.1g0.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=409075