Mustikka-suklaahillo makean himoon HY

Pane 350 grammaa mustikoita paksupohjaiseen kattilaan.

Lisää 1 rkl vettä, 1,5 rkl sitruunamehua ja 250 g hillosokeria.

Anna kiehua hiljalleen 7-8 min. Anna jäähtyä vähän.

Hakkaa suklaa karkeaksi muruksi ja sekoita hilloon.

Kaada puhtaaseen purkkiin ja jäähdytä kylmässä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 788 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mustikka metsä- 1576g694kcal7.9g100.9g9.5g52g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g1126g4390kcal0g1103.2g0g0g
Suklaa tumma 675g3489kcal26.3g359.7g209.4g35.8g
Vesi, vesijohtovesi 68g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton101g21kcal0.3g1.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7092g17188kcal69g3130.8g437.8g175.8g
Valittu annoskoko3546g8594kcal34.5g1565.4g218.9g87.9g
Annoskoko puolitettuna1773g4297kcal17.3g782.7g109.5g44g
Arvot/100g100g242kcal1g44.1g6.2g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305914