Valkosuklaa-limekakku

Leikkaa leivinpaperista irtopohjavuokaan (halk. 22-24 cm) pohjan kokoinen pala.

Sekoista pieneksi rouheeksi murskatut keksit ja voisula.

Painele muruseos kevyesti vuoan pohjalle leivinpaperin päälle.

Liuota liivatelehtiä (4 kpl) runsaassa kylmässä vedessä 5-10 min. Vaahdota kerma.

Mausta sokerilla ja lisää joukkoon maustettu rahka.

Liuota puristetut liivatelehdet kiehuvaan veteen.

Kaada seos täytteeseen ohuena nauhana hyvin sekoittaen.

Kääda täyte muroseoksen päälle.

Tasoita.

Hyydytä kakkua jääkaapissa vähintään 5 tuntia.

Irrota kakku tarjolle.

Koristele valkosuklaa lastuilla ja sitruunamelissan tai mintun lehdillä.

Laita koristelut erikseen kalorilaskuriin.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyvävehnäkeksi600g2700kcal39g360g126g18.6g
Voi 300g2176kcal3.6g1.2g243.9g0g
Kuohukerma,valio,2dl800g2720kcal16g24g280g0g
Maustettu rahka valkosuklaa-lime (Valio), annos 200g1600g2720kcal115.2g256g136g0g
Sokeri 96g390kcal0g95.9g0g0g
Vesi120g0kcal0g0g0g0g
Liivate 32g112kcal27.4g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7096g21635kcal402.4g1474.2g1571.8g37.2g
Valittu annoskoko3548g10818kcal201.2g737.1g785.9g18.6g
Annoskoko puolitettuna1774g5409kcal100.6g368.6g393g9.3g
Arvot/100g100g305kcal5.7g20.8g22.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=423626