Sunnuntai-rouhesämpylät

Lämmitä vesi +42 asteeseen ja liota sokeri ja suola.

Yhdistä toisessa astiassa suurin osa sämpyläjauhoista ja kuivahiiva.

Yhdistä taikina-ainekset ja vatkaa lisäten samalla loput jauhot.

Lisää loppuvaiheessa huoneenlämpöinen margariini.

Anna kohota 30 min.
tee joko pyöreitä tai soikeita sämpylöitä ja anna kohota vielä liinan alla 30 min.
Voitele vedellä, ja paista 225 asteessa noin 12- 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Krista73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)145g507kcal17.4g99.9g2.8g7.2g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen101g724kcal0g0g80.5g0g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Sokeri4.8g20kcal0g4.8g0g0g
Vesi101g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g2.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana710g2501kcal34.8g209.4g166.6g14.4g
Valittu annoskoko355g1251kcal17.4g104.7g83.3g7.2g
Annoskoko puolitettuna178g625kcal8.7g52.4g41.7g3.6g
Arvot/100g100g352kcal4.9g29.5g23.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=122716