Parsakaali-vuohenjuustolisäke

Höyrytä parsa al dente.

Voitele uunivuoka ja lämmitä uuni 200 asteeseen.

Asettele parsa, aurinkokuivattutomaatti ja vuohenjuusto vuokaan ja ripottele päälle oliiviöljy-valkoviiniseos.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Paista n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali pakaste Rainbow225g45kcal6.7g4.5g0g5.6g
Oliiviöljy 5g44kcal0g0g5g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, öljyssä25g45kcal0.7g3g3.5g0g
Vuohenjuusto President50g129kcal9.5g0.3g10g0g
Valkoviini kuiva 50g34kcal0.2g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana710g595kcal34.2g16.2g37g11.2g
Valittu annoskoko355g298kcal17.1g8.1g18.5g5.6g
Annoskoko puolitettuna178g149kcal8.6g4.1g9.3g2.8g
Arvot/100g100g84kcal4.8g2.3g5.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143744