Bellnannin pannu

- Keitä perunat.

- Kuutioi perunat ja lenkkimakkarat.

- Kuori ja hienonna sipuli.

- Kuullota sipulit öljyssä pannulla.

- Lisää joukkoon perunat ja makkarat, kääntele kunnes saavat väriä.

- Lisää kerma ja anna hautua, kunnes kerma on imeytynyt perunoiden joukkoon.

- Mausta rouhitulla mustapippurilla ja lisää pinnalle hienonnettua ruohosipulia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Uunilenkki, Maistuva, 1kpl=200g125g213kcal11.3g10.6g13.8g0g
Peruna, keskikokoinen 60g141g84kcal2.1g18.3g0.1g1.3g
Keiju rypsiöljy (Raisio)3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Sipuli (kuorittu)24g6.3kcal0.3g1.1g0g0.4g
Ruokakerma Valio 5%63g38kcal0.8g1.8g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana710g738kcal29g63.6g40.2g3.4g
Valittu annoskoko355g369kcal14.5g31.8g20.1g1.7g
Annoskoko puolitettuna178g185kcal7.3g15.9g10.1g0.9g
Arvot/100g100g104kcal4.1g9g5.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147583