KANARISOTTO

Paista pannulla 400 g hunajamarinoituja broilerin fileesuikaleita.

Lisää 6 dl vettä, 3dl riisiä, kanaliemikuutio ja pussi pakaste herne-maissi-porkkanaa.

Anna kiehua vähän aikaa ja lopuksi miedolla lämmöllä anna risoton kypsyä rauhassa meheväksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin Fileesuikaleet Hunaja (Atria), annos 200g167g234kcal26.7g4.2g12.4g0g
Riisi, pitkäjyväinen, keitetty, suolaton 100g145kcal3.3g31.7g0.2g0.7g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)4.2g11kcal0.5g0.5g0.8g0g
Apetit herne maissi porkkana 200g84g57kcal2.6g10g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana710g894kcal66.2g92.8g28g1.4g
Valittu annoskoko355g447kcal33.1g46.4g14g0.7g
Annoskoko puolitettuna178g223kcal16.6g23.2g7g0.4g
Arvot/100g100g126kcal9.3g13.1g3.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211396