Spagettivuoka

Keitä spagetti ohjeen mukaan.

Kuullota sipuli, lisää jauheliha.

Lisää sitten tomaattimurska, lihaliemikuutio ja mausteita maun mukaan, hauduta noin 10 min. Vispaa jauhot kylmään maitoon niin ettei jää paukkuja.

Kuumenna ja lisää suurin osa juustoraasteesta, anna kiehua 5 min. Lisää mausteita (paprika, valkopippuri).

Kaada uunivuokaan kerroksittain lihakastiketta, pastaa ja juustokastiketta.

Ripottele loppuraaste päälle.

Paista 200 C/30-40 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Spagetti, keitetty, suolaton 42g41kcal1.3g8.3g0.1g0.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha62g104kcal11.9g0g6.2g0g
Sipuli (kuorittu)8.3g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl1g9kcal0g0g1g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g77g27kcal0.8g5.2g0.4g1.1g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt125g57kcal4g6g1.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 8.3g29kcal0.8g5.8g0.1g0.3g
Juustoraaste emmental punaleima31g122kcal9.1g0g9.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana710g783kcal56g51.4g38.2g3.8g
Valittu annoskoko355g391kcal28g25.7g19.1g1.9g
Annoskoko puolitettuna177g196kcal14g12.9g9.6g1g
Arvot/100g100g110kcal7.9g7.2g5.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264522