Feta-pinaatti-lihamureke

600 g sika-nauta jauhelihaa
2 kananmunaa
1 sipuli
1/2 dl Fiber Husk
pippuria
100 g fetajuustoa
250 g tuoretta pinaattia

Riko kananmunat kulhoon ja turvota niitä Fiber Husk rouheen joukossa muutama minuutti.

Leikkaa sipuli pieneksi hakkeeksi ja lisää kulhoon.

Kuutioi feta ja lisää myös se. Mausta pippurilla ja sekoita jauheliha huolellisesti mukaan.

Kuullota pinaatinlehdet ja levitä jauhelihamassa leivinpaperille parin sentin paksuiseksi levyksi.

Lusikoi pinaatti lihan päälle ja taita mureke pötköksi.

Paista 200-asteisessa uunissa reilu puoli tuntia.

Reseptin lähde: www. heimekarpataan.

fi

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 188g416kcal32.8g0g31.9g0g
Kananmuna kuoreton 34g49kcal4.3g0.1g3.5g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale4.7g2.8kcal0.5g0.2g0g3.4g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 31g94kcal5.6g0.4g7.8g0g
Pinaatti 78g10kcal1.3g0.3g0.2g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana710g1153kcal89.4g3.8g86.8g9.4g
Valittu annoskoko355g577kcal44.7g1.9g43.4g4.7g
Annoskoko puolitettuna178g288kcal22.4g1g21.7g2.4g
Arvot/100g100g162kcal12.6g0.5g12.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=280894