Juustomakaronilaatikko

Keitä makaroni kypsäksi ja valmista valkokastike.

Sulata voi ja lisää jauhot.

Ohenna jauho-voi seosta maidolla kunnes saat valkokastikkeen.

Varo polttamasta pohjaan.

Lisää juusto valkokastikkeeseen pienissä erissä.

Rasvaa vuoka voila ja laita siivilöidyt makaronit sinne.

Lisää juustokastike päälle, sekoita ja painenele tiiviiksi.

Paista 175 C asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Arisa0071

Arisa0071 sanoi...

Eri juustoilla makua voi säätää haluamakseen. Juustokastiketta voi myös maustaa valkopippurilla, muskotilla tai viherpippurilla.

keskiviikko 21.03.2012 klo 14:49

AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvämakaroni-Fusilli (Myllyn paras), annos 83g84g267kcal11.5g48.4g2.7g6.8g
Voi, 1 tl, 5 g13g92kcal0.1g0.1g10g0g
Vehnäjauho puolikarkea 8.4g29kcal0.9g5.8g0.1g0.3g
Maito, Kevyt84g38kcal2.7g4g1.3g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa167g501kcal38.4g0g38.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana710g1854kcal107.2g116.6g105g14.2g
Valittu annoskoko355g927kcal53.6g58.3g52.5g7.1g
Annoskoko puolitettuna178g464kcal26.8g29.2g26.3g3.6g
Arvot/100g100g261kcal15.1g16.4g14.8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281336