Jauhliha kastike

Kuumenna öljy ja kuullota valkosipulia ja chiliä, lisää sitten paprika ja jauheliha ja paista se melkein kypsäksi.

Laita tomaattimurska pannuun ja kun seos kiehuu, lisää sulatejuusto, kun juusto on sulanut lisää ketsuppia ja sinappia ja pippuria, basilikaa ja suolaa maun mukaan, sekoita ja keitä vähän aikaa, että kastike saostuu, lisää juustoraastetta jonkin verran, että kastike saostuu lisää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 203 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Snelmann porsaan jauheliha117g210kcal21g0g14g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto24g67kcal4.5g0g5.3g0g
Oliiviöljy 2.9g26kcal0g0g2.9g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka15g3.6kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Chili paprika punainen1.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 2g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)18g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Tomaattimurska (Euro shopper)146g44kcal1.5g5.8g0.6g0.3g
Pirkka Emmental-Mozarella 100g16g58kcal4.5g0.3g4.3g0g
Ketsuppi, Pirkka8.7g9kcal0.1g2.2g0g0.1g
Auran sinappi, perinteinen (Jalostaja), annos 7g5.8g13kcal0.4g1.4g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana710g875kcal65g23.2g55.6g2g
Valittu annoskoko355g437kcal32.5g11.6g27.8g1g
Annoskoko puolitettuna178g219kcal16.3g5.8g13.9g0.5g
Arvot/100g100g123kcal9.2g3.3g7.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=340716