Katkaraputsatsiki ja leipäkolmiot

Kopio: Siirry sivulle!

1. Sulata katkaravut jääkaapissa tai huoneenlämmössä pakkauksen ohjeen mukaan.

Valuta katkaravut hyvin.

2. Raasta kuorittu omena ja kurkku karkeaksi raasteeksi.

Pane kurkku valumaan siivilään.

Purista ylimääräinen neste pois.

Hienonna puolikas punasipulia, valkosipulinkynnet ja tilli. 3. Sekoita ruokajogurtin joukkoon sitruunanmehu, hunaja, suola, mustapippuri, puna- ja valkosipuli.

Lisää katkaravut, omena- ja kurkkuraaste sekä hienonnettu tilli.

Anna maustua kylmässä hetken aikaa ennen tarjoamista.

4. Paahda paahtoleivät rapeiksi ja leikkaa kolmioiksi.

Tarjoa katkaraputsatsikin kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 158 grammaa

Jjarvi76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu pienet (pirkka)58g38kcal8.7g0g0.4g0g
Omena, keskikokoinen 200g64g22kcal0.1g4.6g0.2g1.2g
Kurkku, tuore32g3.2kcal0.2g0.5g0g0.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g32g8.7kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Valkosipuli 3.4g3.7kcal0.3g0.6g0g0.1g
Tilli, tuore 16g4.8kcal0.6g0.1g0.1g0.3g
Ruokajogurtti Valio64g58kcal2.9g3.2g3.9g0g
Sitruunamehu, laimentamaton10g2kcal0g0.2g0g0g
Hunaja 6.4g21kcal0g5.2g0g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Paahtoleipä, monivilja 68g171kcal5.2g29.6g2.7g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana711g667kcal36.8g91.2g14.8g10.4g
Valittu annoskoko356g333kcal18.4g45.6g7.4g5.2g
Annoskoko puolitettuna178g167kcal9.2g22.8g3.7g2.6g
Arvot/100g100g94kcal5.2g12.8g2.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108358