Spagetti jauhelihafrittata rucolan kera

Hienonna sipuli ja porkkana.

Kuullota nämä 5 minuutin ajan öljyssä.

Kypsennä lisää jauhelihan kanssa 5 minuuttia.

Lisää tomaatti.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kypsennä keskilämmöllä vielä 10 minuuttia.

Keitä pasta runsaassa suolalla maustelussa vedessä.

Valuta pasta ja kaada pannulle jauhelihakastikkeen joukkoon.

Sekoita ja anna jäähtyä.

Riko kananmunat joukkoon.

Lisää raastettu parmesaani ja silputtu persilja.

Paista 180 asteessa 28cm halkaisijan vuoassa.

Paista 20 minuuttia kunnes munakas on rapea ja hyytynyt.

Anna asettua 5 minuuttia.

Ripottele päälle rucolaa.

Tarjoile kuumana tai kylmänä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Sampo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha94g156kcal17.8g0g9.4g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g75g19kcal1g3.1g0.1g0g
Spagetti, täysjyvä (Barilla), annos 100g56g190kcal7g37.8g1.1g3.4g
Kananmuna kuorineen punnittu51g64kcal5.6g0.2g4.6g0g
Persilja11g1.3kcal0.2g0.1g0g0.9g
Parmesaanijuusto, formaggio da pasta9g43kcal3.7g0g3g0g
Rucola-ruukkusalaatti (Pirkka), annos 50g19g4.7kcal0g0g0g0g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g19g5.2kcal0.1g1.1g0g0.5g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana711g1025kcal71.2g86.4g42g10.2g
Valittu annoskoko355g512kcal35.6g43.2g21g5.1g
Annoskoko puolitettuna178g256kcal17.8g21.6g10.5g2.6g
Arvot/100g100g144kcal10g12.2g5.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411401