Peten banaanikakku

Soseuta banaanit.

Sekoita jauhot, kaurahiutaleet, leivinjauhe ja sooda kulhossa.

Lisää sokeri, banaanisose, rasva ja vesi.

Sekoita taikina notkeaksi, kaada voieltuun vuokaan ja kypsennä 200 asteessa noin ½ tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grahamjauho 25g82kcal2.6g15.1g0.5g2.5g
Vehnäjauho, sunnuntai74g258kcal8.8g52.2g1.5g2.2g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)45g168kcal6.3g24.9g3.6g5g
Leivinjauhe 4.5g8kcal0.2g1.7g0g0g
Ruokasooda, annos 1tl (Yleinen), annos 5g1.1g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 39g156kcal0g38.5g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g109g91kcal1.2g19.9g0.4g2g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g45g335kcal0g0g37.1g0g
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana711g2195kcal38.2g304.6g86.2g23.4g
Valittu annoskoko356g1098kcal19.1g152.3g43.1g11.7g
Annoskoko puolitettuna178g549kcal9.6g76.2g21.6g5.9g
Arvot/100g100g309kcal5.4g42.8g12.1g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430099