Borssi porsaanliha

Paistetaan ensin öljyllä sipuli, porkkana, punajuuri (+ 1rkl etikkaa), tomaatti.

Keitetaan lihapalat, poistetaan vaahto ja lisätään paistetut vihannekset, pavut, kaali ja perunat.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Monal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale (maustamaton)121g193kcal22.9g0g10.9g0g
Punajuuri 80g31kcal0.8g5.5g0.2g2g
Kaali, valkokaali32g6.8kcal0.4g1.1g0.1g0.7g
Pavut,ruskeat suolaliemess27g27kcal1.9g4.1g0.3g5.9g
Peruna, keskikokoinen 60g48g29kcal0.7g6.3g0g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g11g2.9kcal0.1g0.6g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)13g3.5kcal0.2g0.6g0g0.2g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g2.4g22kcal0g0g2.4g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g20g4.1kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Chili paprika punainen0.8g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana711g639kcal54.2g38.2g28g19.6g
Valittu annoskoko356g320kcal27.1g19.1g14g9.8g
Annoskoko puolitettuna178g160kcal13.6g9.6g7g4.9g
Arvot/100g100g90kcal7.6g5.4g3.9g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96259