Parsakaali-vuohenjuustolisäke

Höyrytä parsa al dente.

Voitele uunivuoka ja lämmitä uuni 200 asteeseen.

Asettele parsa, aurinkokuivattutomaatti ja vuohenjuusto vuokaan ja ripottele päälle oliiviöljy-valkoviiniseos.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Paista n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali pakaste Rainbow2250g450kcal67.5g45g0g56.2g
Oliiviöljy 50g442kcal0g0g50g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, öljyssä250g453kcal6.9g30g35g0g
Vuohenjuusto President500g1290kcal95g2.5g100g0g
Valkoviini kuiva 500g343kcal1.6g3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7100g5955kcal342g161g370g112.4g
Valittu annoskoko3550g2977kcal171g80.5g185g56.2g
Annoskoko puolitettuna1775g1489kcal85.5g40.3g92.5g28.1g
Arvot/100g100g84kcal4.8g2.3g5.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143744