Parsa-kukkakaalipaistos

Pilko kaalit pieniksi mieluisiksi paloiksi.

Keitä niitä vedessä n. 5min.

Valuta.

Paista jauheliha ja paprikat voissa.

Sekoita kaalit ja lihamössö.

Nakkaa seos vuokaan,
päälle aurajuusto, ruokakerma ja juustoraaste.

Maustoin tätä lihamauste-seoksella ja aromisuolalla.

Paista 200c semmoinen tunti.

Ja eiku tuas syömmään :D

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen300g77kcal2.7g13.8g1.2g6g
Kukkakaali 839g202kcal15.2g18.5g2.5g19.3g
Parsakaali brokkoli 824g289kcal38.1g16.1g2.5g20.6g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g749g899kcal25.5g27g74.9g0g
Aurajuusto (Valio), annos 17g75g255kcal15g0g21.7g0g
Emmentaler gerieben (Frischpack)90g346kcal26.1g1.8g26.1g0g
HK Nauta-sika jauheliha 400g600g1499kcal107.9g0g119.9g0g
Voi, 1 tl, 5 g75g547kcal0.7g0.7g59.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7104g8228kcal462.4g155.8g617.4g91.8g
Valittu annoskoko3552g4114kcal231.2g77.9g308.7g45.9g
Annoskoko puolitettuna1776g2057kcal115.6g39g154.4g23g
Arvot/100g100g116kcal6.5g2.2g8.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220977