Valkosuklaa-limekakku

Leikkaa leivinpaperista irtopohjavuokaan (halk. 22-24 cm) pohjan kokoinen pala.

Sekoista pieneksi rouheeksi murskatut keksit ja voisula.

Painele muruseos kevyesti vuoan pohjalle leivinpaperin päälle.

Liuota liivatelehtiä (4 kpl) runsaassa kylmässä vedessä 5-10 min. Vaahdota kerma.

Mausta sokerilla ja lisää joukkoon maustettu rahka.

Liuota puristetut liivatelehdet kiehuvaan veteen.

Kaada seos täytteeseen ohuena nauhana hyvin sekoittaen.

Kääda täyte muroseoksen päälle.

Tasoita.

Hyydytä kakkua jääkaapissa vähintään 5 tuntia.

Irrota kakku tarjolle.

Koristele valkosuklaa lastuilla ja sitruunamelissan tai mintun lehdillä.

Laita koristelut erikseen kalorilaskuriin.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyvävehnäkeksi601g2703kcal39g360.4g126.1g18.6g
Voi 300g2179kcal3.6g1.2g244.2g0g
Kuohukerma,valio,2dl801g2723kcal16g24g280.3g0g
Maustettu rahka valkosuklaa-lime (Valio), annos 200g1602g2723kcal115.3g256.3g136.2g0g
Sokeri 96g390kcal0g96g0g0g
Vesi120g0kcal0g0g0g0g
Liivate 32g112kcal27.4g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7104g21659kcal402.6g1475.8g1573.6g37.2g
Valittu annoskoko3552g10830kcal201.3g737.9g786.8g18.6g
Annoskoko puolitettuna1776g5415kcal100.7g369g393.4g9.3g
Arvot/100g100g305kcal5.7g20.8g22.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=423626