Feta-pinaattipiiras

Laita uuni lämpenemään 200C.

Nypi voi ja jauhot sekä juustoraaste sekaisin.

Lisää KYLMÄ vesi, sekoita ja painele taikina paistovuokaan sekä pistele haarukalla.

Esipaista noin 7 minuuttia 200-asteisessa uunissa.

Pilko parsakaali pieniksi nupuiksi ja kiehauta pienessä määrässä vettä (1-2min riittää).

Sulata pinaatti kattilassa tai mikrossa, ja sekoita siihen hiven muskottipähkinää (1 maustemitta), valkopippuria (1 maustemitta) ja silputtu basilika.

Valuta feta.

Levitä esipaistetulle piiraspohjalle pinaatti, parsakaali ja feta.

Sekoita munamaito ja kaada vuokaan.

Lisää oliivit ja juustoraaste.

Paista uunissa kunnes pinta on saanut kauniin värin (noin 1/2h).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa

Th67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 300g2178kcal3.6g1.2g244.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 300g1030kcal30.6g210.2g3.6g10.5g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste150g541kcal43.5g2.6g42g0g
Vesi, vesijohtovesi 90g0kcal0g0g0g0g
Fetajuusto (Pirkka)601g1651kcal96.1g6g138.1g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g450g63kcal8.6g1.8g2.3g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 300g104kcal13.8g5.8g0.9g7.4g
Kananmuna kuoreton 330g471kcal41.3g1g33.9g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 601g274kcal18g28.8g9g0g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste300g1081kcal87.1g5.1g84.1g0g
Basilika, tuore 39g11kcal1.2g0.4g0.3g0.6g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 90g179kcal1.2g1.6g18g4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7104g15165kcal690g529g1152.6g45g
Valittu annoskoko3552g7582kcal345g264.5g576.3g22.5g
Annoskoko puolitettuna1776g3791kcal172.5g132.3g288.2g11.3g
Arvot/100g100g214kcal9.7g7.4g16.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428100