Jauhelihahapankaalipata 4

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna öljy pannulla ja ruskista jauheliha siinä.

Kaada jauheliha kattilaan.

Lisää sipulikuutiot, keittojuurekset ja vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää hapankaali, paprikat ja mausteet.

Hauduta 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hunaja 60g198kcal0.3g48.4g0g0g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 300g88kcal2.8g13.5g1.2g5.7g
Hapankaali 1199g337kcal12.8g51.6g2.3g24.6g
Vesi, vesijohtovesi 600g0kcal0g0g0g0g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste600g150kcal5.4g28.8g1.8g17.4g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen600g833kcal113.9g0g42g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl30g270kcal0g0g30g0g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal1.9g7.2g0.3g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7104g3833kcal274.2g299g155.2g100.4g
Valittu annoskoko3552g1917kcal137.1g149.5g77.6g50.2g
Annoskoko puolitettuna1776g958kcal68.6g74.8g38.8g25.1g
Arvot/100g100g54kcal3.9g4.2g2.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=62417