Sämpylät

Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää öljy ja suola.

Lisää jauhot hiljalleen ja alusta.

Anna kohota kaksinkertaiseksi ja leivo sämpylöiksi.

Paista 200 asteessa 10 - 15min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1491g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 149g111kcal19.6g1.6g0.6g10.3g
Oliiviöljy (neitsyt) (Borges )51g455kcal0g0g50.2g0g
Suola, annos 3g21g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 289g880kcal25.3g160.3g5.5g40.2g
Grahamjauho 746g2445kcal78.7g452.6g16.4g73.8g
Vehnäjauho puolikarkea 805g2763kcal82.1g563.7g9.7g28.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7104g13306kcal411.4g2356.4g164.8g305g
Valittu annoskoko3552g6653kcal205.7g1178.2g82.4g152.5g
Annoskoko puolitettuna1776g3327kcal102.9g589.1g41.2g76.3g
Arvot/100g100g187kcal5.8g33.2g2.3g4.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82901