Lihakaalijuureskeitto

Pilko ainekset sopivaan kokoon.

Aluksi ruskista sipuli, osa kaalesta ja suikaloitu liha.

Yhdistä ainekset isoon kattilaan ja keitä pienellä tulella vähintään tunti.

Lihan ei tarvitse olla ulkofilettä, mutta oli tarjouksessa edulliseen hintaan ja laadultaan keskinkertaista, jonka paistaminen pihveiksi tuntui vähän kyseenalaiselta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Nonno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1801g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)180g49kcal2.3g8.6g0.4g3.1g
Peruna, keskikokoinen 60g180g108kcal2.7g23.4g0.2g1.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g180g50kcal1.1g10.7g0.4g4.5g
Kaali, valkokaali720g152kcal8.6g24.5g1.4g15.1g
Ulkofile, nauta (Hk), annos 100g360g443kcal75.6g0g14.8g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g27g243kcal0g0g27g0g
Voi, 1 tl, 5 g9g66kcal0.1g0.1g7.2g0g
Soijakastike90g54kcal4.7g8.6g0.1g0g
Mustapippuri, annos 1g1.8g4.1kcal0.2g0.7g0.1g0g
Suola, annos 3g2.7g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 2.7g6.9kcal0.4g0.6g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7110g2352kcal191.4g154.4g103.4g50.8g
Valittu annoskoko3555g1176kcal95.7g77.2g51.7g25.4g
Annoskoko puolitettuna1778g588kcal47.9g38.6g25.9g12.7g
Arvot/100g100g33kcal2.7g2.2g1.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=103251