Katkarapu-sienikastike

Silppua sipuli ja raasta/purista valkosipuli.

Kuullota rasvassa.

Lisää sienet ja paista hetkisen.

Lisää joukkoon tomaatti ja kerma.

Kiehauta.

Mausta suolalla ja chilijauheella.

Lisää katkaravut vasta vähän ennen tarjoilua, etteivät ne mene kumisiksi.

Tarjoa pastan tai riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljyvalmiste (Rainbow), annos 100g45g324kcal0g0g36g0g
Sipuli (kuorittu)293g79kcal3.8g14.1g0.6g5g
Valkosipuli 45g49kcal3.6g7.3g0.3g0.9g
X-tra herkkusieniä viipaleina(114g)514g77kcal10.3g5.1g0.5g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g901g225kcal11.7g37.8g1.8g0g
Katkarapu 811g555kcal117.1g0g8.9g0g
Suola, annos 3g23g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen23g9kcal0.5g2g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 901g2975kcal18g27g315.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7110g8586kcal330g186.6g727g11.8g
Valittu annoskoko3555g4293kcal165g93.3g363.5g5.9g
Annoskoko puolitettuna1778g2147kcal82.5g46.7g181.8g3g
Arvot/100g100g121kcal4.6g2.6g10.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197678