Hernekeitto kalkkunasta

Liota herneet (puoli pussia) yön yli ja keitä niitä 2h liotusvedessä.

Lisää pikottu sipuli, kasvisliemikuutio, ja mausteeksi meiramia ja mustapippuria maun mukaan.

Suikaloi kalkkuna ja lisää keittoon loppuvaiheessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 584g402kcal29.5g54.6g2.3g18.1g
Kasvisliemikuutio 35g107kcal3.3g4.7g8.2g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 2335g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)128g35kcal1.7g6.2g0.3g2.2g
Mustapippuri 7g20kcal0.8g2.7g0.2g1.9g
Kalkkunan fileerulla (maustamaton) (Rainbow), annos 100g467g355kcal74.7g6.5g3.3g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7112g1836kcal220g149.4g28.6g49.4g
Valittu annoskoko3556g918kcal110g74.7g14.3g24.7g
Annoskoko puolitettuna1778g459kcal55g37.4g7.2g12.4g
Arvot/100g100g26kcal3.1g2.1g0.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267234