Kanttarellimuhennos

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuullota.

Lisää pestyt ja pilkotut kanttarellit.

Kypsennä hiljalleen ja loppuvaiheessa lisää suola ja pippuri.

Lopuksi kerma ja vielä kypsennetään sekoitellen n. 5 min. Kokonaisvalm.

Aika n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Ursulah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g1406g337kcal25.3g42.2g7g26.7g
Sipuli (kuorittu)703g190kcal9.1g33.7g1.4g11.9g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1406g4640kcal28.1g42.2g491.9g0g
Suola, annos 3g35g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 7g20kcal0.8g2.7g0.2g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7112g10373kcal126.6g241.6g1001g81g
Valittu annoskoko3556g5187kcal63.3g120.8g500.5g40.5g
Annoskoko puolitettuna1778g2593kcal31.7g60.4g250.3g20.3g
Arvot/100g100g146kcal1.8g3.4g14.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381750