Sadun Jauhelihakeitto 10 %

Ruskista jauheliha, lisää sipuli ja mausteet.

Kiehuvaan veteen liemikuutiot, peruna, pakastekeittojuurekset.

Kypsennä, lisää jauheliha ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 593 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1501g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi30g84kcal2.7g2.1g6.9g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha601g997kcal114.1g0g60.1g0g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
KEITTOJUURES Apetit pakaste601g156kcal5.4g28.8g1.8g13.8g
Peruna, vanha, kuorittu 751g572kcal14.1g116.3g1.5g7.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7116g3658kcal274.6g301.6g141g45.2g
Valittu annoskoko3558g1829kcal137.3g150.8g70.5g22.6g
Annoskoko puolitettuna1779g914kcal68.7g75.4g35.3g11.3g
Arvot/100g100g51kcal3.9g4.2g2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197355