Jauheliha-bataattivuoka

Ruskista jauheliha.

Kuullota öljytilkassa porkkana, varsiselleri, sipuli, valkosipuli
ja anna niiden hautua hetken.

Yhdistä ainekset ja lisää joukkoon veteen (1,25 dl) sulatettu lihaliemikuutio, pilkotut tomaatit, 1 rkl rosmariinia, 2,5 rkl persikkaa ja kaada seos vuokaan.

Keitä kypsiksi ja valuta bataatit ja kesäkurpitsa sekä muusaa ne yhteen . levitä bataatti/kesäkurspitsaseos jauheliha/vihannesseoksen päälle ja kypsennä uunissa n. 30 min 180 asteessa.

Namnam! Tarjoile vihersalaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 475 grammaa

Pirremaaret
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha131g218kcal25g0g13.1g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka7g62kcal0g0g7g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)4.7g0.5kcal0.1g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi2.1g5.8kcal0.2g0.1g0.5g0g
Punaviini, 12%24g20kcal0.1g0g0g0g
Bataatti, kuorittu 56g46kcal0.9g9.5g0g1.7g
Kesäkurpitsa56g10kcal0.2g1.4g0.3g0.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g56g11kcal0.3g2.1g0.2g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana713g755kcal54g28.2g42.2g6.4g
Valittu annoskoko356g378kcal27g14.1g21.1g3.2g
Annoskoko puolitettuna178g189kcal13.5g7.1g10.6g1.6g
Arvot/100g100g106kcal7.6g4g5.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217267