Sepin makaronilaatikko

Makaroni keitetään puolikypsäksi.

Sulatejuustosta tehdään kuutioita ja sekoitetaan puolikypsään makaroniin.

Jauheliha paistetaan ja joukkoon hienonnettu sipuli.

Makaroni ja jauheliha sekoitetaan vuokaan.

Vuokaan tehdään päälikerros makaronista.

Sitten lisätään maito ja uuniin 200:n asteeseen tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 317 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, keitetty, suolaa 75g73kcal2.3g14.7g0.2g0.7g
Paistijauheliha 10%75g128kcal15g0g7.5g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g47g131kcal8.9g0g10.3g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Maito, Kevyt150g69kcal4.8g7.2g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana713g806kcal62.2g44.8g40.6g1.8g
Valittu annoskoko357g403kcal31.1g22.4g20.3g0.9g
Annoskoko puolitettuna178g202kcal15.6g11.2g10.2g0.5g
Arvot/100g100g113kcal8.7g6.3g5.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201598