Kalkkunakeitto

Kuullota ensin pari minuuttia pilkottuja kasviksia ja punaista currytahnaa.

Lisää vesi ja 2 teelusikallista kasviliemijauhetta.

Keitä kasviksia n.10-15min tai niin kauan kuin kasvikset ovat pehmeitä.

Keittoajan puolessa välissä lisää kypsät kalkkuna filepalat.

Voit tarvittaessa lisätä suolaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Gunnell
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g390g109kcal2.3g23.2g0.8g9.8g
Kukkakaali 400g96kcal7.2g8.8g1.2g9.2g
Kalkkuna 400g784kcal125.8g0g30.9g0g
Vesi2000g0kcal0g0g0g0g
Punainen Thai Currytahna (Spice up), annos 10g50g18kcal0.2g4g0g0g
Juuriselleri 300g94kcal3.8g13.8g0.6g9.3g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g20g33kcal3.5g4.3g0.2g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7120g2269kcal285.6g108.2g67.4g57g
Valittu annoskoko3560g1135kcal142.8g54.1g33.7g28.5g
Annoskoko puolitettuna1780g567kcal71.4g27.1g16.9g14.3g
Arvot/100g100g32kcal4g1.5g0.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108309